Beste verkoopcijfers vastgoed

Sta jij op het punt om je woning te verkopen? Dan is het handig dat je hem zo snel mogelijk kwijtraakt, voordat je de vraagprijs een heel stuk naar beneden moet brengen. Dit kan er namelijk voor zorgen dat je uiteindelijk alsnog verlies draait op je ooit zo dure huisje. Gelukkig kun je er veel aan doen om dit zoveel mogelijk uit te stellen. Het begint allemaal met goede reclame voor je woning. Hoe dit precies werkt, dat lees je in onderstaand artikel.

Eigen website

Vaak hoor je van andere verkopers dat ze hun woning op Funda of een andere dergelijke site hebben geplaatst. Ze hebben uren gewerkt aan het maken van de mooiste foto’s en prachtige advertentieteksten. Maar omdat er duizenden huizen op deze websites staan, is het vaak lastig om jouw huis er bovenuit te laten schieten. Daarom kan het werken om je aanbod op een zelfgemaakte website te plaatsen. Deze zijn vaak minder bekend, maar daardoor des te effectiever. Omdat er nog niet veel woningen op geplaatst zijn, ben jij een van de favorieten en kan iedereen meteen zien wat je aanbod is. Toch is dit nog riskant, want het is dus lastig om een eigen website te vinden op internet. Adverteer hier dus goed voor.

Social Media

Tegenwoordig zijn de sociale media, zoals Facebook, Instagram en Twitter erg populair. Niet alleen de jongeren, maar ook de oudere generatie maakt hier steeds meer gebruik van. Speel hierop in door bijvoorbeeld je reclame te delen op Facebook of door foto’s of “Insta” te zetten. Zo laat je je potentiële kopers weten dat je met de tijd meegaat, en je jezelf dus aantrekkelijker maakt, en heb je tegelijkertijd een groter bereik. Twee vliegen in een klap. De verkoop van je woning gaat zo in een sneltreintempo vooruit.

Flyeren

Ondanks het feit dat Social Media helemaal hip is, werkt mond-tot-mond reclame ook nog heel goed. Door posters op te hangen en flyers rond te laten gaan tezamen met je verkooppraatje, maak je jezelf bekend in je omgeving. Dit werkt net zo goed als sociale media, het kost alleen wat meer moeite. Meer informatie voor de verkoop van je huis is te vinden op www.directhuisverkopen.com.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *