Wonen in je tuin

Wanneer je ervoor kies om landelijk te wonen, dan houd je waarschijnlijk van ruimte en frisse buitenlucht. Natuurlijk laten de Nederlandse weersomstandigheden niet altijd toe om buiten te zitten. Dit kan echter worden opgelost met het plaatsen van een Veranda of serre!

Waarom een veranda of serre?veranda

Extra leefruimte betekend meer comfort. Wanneer je een veranda hebt, kun je in de buitenlucht gezellig eten of borrelen, zelfs wanneer het regent. Veranda’s zijn er in alle soorten en maten. Zo kan er worden gekozen voor een strak ontwerp maar ook een zeer klassiek/landelijk ontwerp. Dit sluit natuurlijk perfect aan bij de landelijk aangelegde tuin. Voor het laten maken van een exclusieve veranda is het van belang dat deze perfect aansluit bij zowel de woning als de tuin.

Tuin

Een veranda wordt vaak tegen het huis aan geplaatst. Dit is echter een van de vele opties. Wanneer je een tuin hebt op het oosten is het juist verstandig om een veranda achter in de tuin te bouwen. Hierdoor heb je ’s avonds de gelegenheid om van de zon te genieten, en blijft het er langer aangenaam. Ook is het mogelijk om een veranda centraal in de tuin te verwezenlijken. Hierdoor ontstaat er ruimte voor lichtinval langs alle kanten en kun je kiezen voor een bepaalde uitstraling aan alle kanten. Hierbij kun je denken aan een natuurvijver, bloemperk of lang gras.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *